Kijk ook eens op ons oude boeken forum
boeken
boeken
bol boeken bol boeken bol boeken

PHP scripts | Boeken Algemeen | Antieke boeken | Home |

pixelSchoolboeken en studieboeken bestellen, veilig en vertouwd bij BOL

Business boeken (468x60)


Bol.com verzekert u van de laagste prijs in Nederland!
Bij bol.com betaal je voor je boeken gegarandeerd de laagste prijs. Als je boekenpakket ergens anders minder kost, dan krijg je het verschil dubbel terug van Bol.com.

Naar de school- en studieboekenpagina van Bol
Ook 2e hands boeken bij Bol!!

Nadat je besteld hebt levert BOL.com je je boeken binnen drie dagen (dit hebben wij herhaaldelijk zelf getest!!), als je dat wilt met een acceptgiro-kaaart, zodat je achteraf kunt betalen. Natuurlijk kun je ook online betalen met een creditcard of i.d. Op de site van Bol kun je altijd je bestellingen annuleren,ook geven zij een "niet goed/geld terug" garantie. Verzendkosten bedragen maar €1,99 als je iets besteld onder de 20 Euro, daarboven is de verzending gratsis! Op de site van Bol is ook een klantenservice en andere relevante informatie. Tik in de "zoekbox" links, de naam van de schrijver, titel of isbn nummer in. Het beste kun je het isbn nummer gebruiken, dit is namelijk uniek voor elk boek.
(Bij Bol kun je onder dezelfde voorwaarden natuurlijk ook alle andere boeken bestellen,maar ook muziek cd's,cd-roms en dvd films)
Wij wensen je succes met je studie!

Gebruik nu de zoekbox aan de linkerkant om je boeken te bestellen
Wij danken u voor uw bezoek aan onze website en hopen dat u uw leerboeken hebt kunnen bestellen.

Hier kun je al je boeken bestellen voor je school en studie,online bestellen bj bol.

© Copyright 2006 - 2017.

image
Bij Bol.com vind je alle boeken die je nodig hebt voor je nieuwe schooljaar op de middelbare school.
Snel gevonden en supermakkelijk besteld! Zoek alle boeken van je lijst in één keer door alle ISBN’s tegelijkertijd in te vullen. Korting tot 20%
De korting op Engelse boeken kan oplopen tot 20% en is al in de prijs verrekend.
Op Nederlandse boeken die verplicht zijn voor jouw schooljaar krijg je bij bol.com 5% korting. Bestel minimaal 2 verplichte boeken van je boekenlijst, vul de verklaring in tijdens het bestelproces en je korting wordt meteen verrekend. Let op: deze korting geldt alleen voor boeken waarbij ‘vmbo’, ‘havo’ of ‘vwo’ in de titel voorkomt.
Alle boeken voor je nieuwe studiejaar vind je bij BOL.com.